Roze informatiemarkt krijgt feestelijk tintje

Roze Zaterdag 2021 Leeuwarden is bedoeld om de diversiteit te vieren, maar het is ook goed om stil te staan bij LHBTI+issues die vandaag de dag nog steeds in onze samenleving spelen. Om hier aandacht aan te schenken, wordt op zaterdag 19 juni óók een informatiemarkt gehouden. En er is nog voldoende plek om deel te nemen.

Op zaterdag 19 juni start de informatiemarkt om 13.00 uur en duurt tot 17.00 uur. Deze markt wordt gehouden aan het Ruiterskwartier, ter hoogte van De Harmonie en loopt door tot aan de Doelesteeg. De kramen staan verspreid door de hele straat. Deelnemers zijn o.a. COC, Dutch Government Pride en allerlei bedrijven en organisaties die gayfriendly zijn. 

Sta jij open voor de liefde? Kom dan je gehaakte hartje ophalen. Deze is speciaal voor jou gemaakt door de mensen van de Grootste Gehaakte Deken. Het wordt een informatiemarkt met een héél feestelijk tintje!

Naast de informatiestands zijn er Dj's, live muziek en prachtige Drag Queens. Speciaal voor de allerkleinsten is er een kids area met schmink en glitter. Wil jij deelnemen aan deze informatieve, maar liefdevolle markt? Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar ellen@seerdencommunicatie.nl.